Un #colectiv e un succes!

Ce bizar ne suna acum asocierea cuvantului #colectiv (cu sau fara #) cu ceva pozitiv. Deja ne gandim la sufletele celor jertfiti in clubul bucurestean, dar! Sustin ca nimic nu e intamplator, nici chiar ceea ce s-a intamplat acolo si nici macar numele clubului. Asta pentru ca un #colectiv e un succes!

Experienta de Presedinte al clubului Rotaract Varana Focsani mi-a demonstrat acest lucru! Mai multi oameni, la un loc, „manati” de un tel comun pot face lucrurile sa functioneze. Pe o „piata” aproape virgina, cea a Vrancei,  in care voluntariatul are de cele mai multe ori o culoare sau un interes personal, am aparut noi. Vesnica intrebare „tie ce iti iese” ne bantuia la inceput.

Dar grupul acesta de oameni, de oameni care s-au ales si triat cu timpul, au continuat sa lucreze pentru binele clubului care e congruent cu binele societatii. Fara interese personale, fara culori, fara orgolii.

Enorm ma bucura ca am reusit sa formam un nucleu, ca am descoperit oameni care au renuntat la ego oferindu-si serviciile si rezultatele drept uzufruct clubului. Uimitor! Asta m-a facut sa continui in aceasta misiune si sa reusim, impreuna, sa facem ceea ce este astazi.

Predarea mandatului nu es1-30 mte o sarcina usoara pentru ca atrage cu sine predarea tuturor sentimentelor si emotiilor acumulate cu fiecare proiect sau activitate desfasurata in fruntea clubului. Dar acesta este pasul firesc, iar dezvoltarea vine odata cu progresul celor din jur.

 

 

 

1-35 m

Iar un hint pe care l-am oferit a fost acela sa devii un Supererou oricand situatia o cere!

 

 

 

 

 

 

1-62 m

Trecut, prezent si viitor. Rotary & Rotaract Varana Focsani.

 

 

 

 

1-56 m 1-84 m

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

%d blogeri au apreciat: