Servicii

Servicii oferite:

Plan de afaceri

O idee de afacere pusa pe hartie si gandita de la inceput pana la sfarsit cu identificarea scopului, stabilirea marjelor comerciale, identificarea eventualelor probleme precum si posibile surse de finantare sau oportunitati ce vor aparea, diminueaza riscurile pe care si le asuma antreprenorul.

Plan strategic

Diagnosticarea companiei, identificarea tintelor pe care aceasta vrea sa le atinga si identificarea caii ce urmeaza a fi parcurse astfel incat eforturile depuse (financiare, umane) sa fie reduse, iar rentabilitatea ridicata.

Analiza de piata

Identificarea oportunitatilor ce sunt sau vor aparea pe piata precum si a riscurilor sau amenintarilor, supervizarea concurentilor sau a furnizorilor pot crea avantaje competitive sau pot ajuta firma sa se protejeze de eventuale probleme ce pot aparea.

Plan de marketing

Identificarea pietei tinta si stabilirea comportamentelor clientului ideal sunt aspecte imperios necesare in procesul de vanzare al oricarei companii precum si identificarea cailor ce maximizeaza eficienta vanzarilor, stabilirea canalelor adecvate in functie de tipul/marimea/bugetul companiei.

Generare idei de afaceri

Vrei sa devii antreprenor, dar nu stii exact ce sa faci? Sunt multe nise pe care unele persoane/companii nu le pot identifica, dar ele se potrivesc tiparului sau business-ului deja existent al acestora.

Parteneriate

Fiecare persoana sau afacere are valoarea ei, insa cand lucram impreuna, valoarea totala este mai mare decat suma valorilor individuale. De ce se intampla asta? Datorita sinergiei. Sinergia este cea care multiplica valoarea individualitatilor cand lucreaza in comunitate.

Orientare in Cariera - Motivarea Tinerilor

Radio Europa Libera - Romania 10 ani pe harta Uniunii Europene

"Din iubire pentru oameni"
Bogdan Sacaleanu
Consultant in Management