Se intampla in #Focsani

Lucruri fantastice se intampla in #Focsani! Imaginea articolului am considerat ca este oportuna pentru ca mai multe evenimente inedite, cu o valoare ridicata si care fac cinste orasului nostru se petrec. In cele ce urmeaza va voi da cateva detalii despre ceea ce va fi:

 

 

afis-final-2Vrancea Trophy – Turneul de tenis cu premii totale in valoare de 15.000$ si 27 puncte ATP. Incepe pe 27 iunie si se incheie pe 4 iulie, la baza sportiva Milcovul Sud. In competitie sunt inscrisi tenismeni din intreaga lume, iar evenimentul va contine pe langa competite si un meci demonstrativ (2 iulie), dar si Cupa Presei care va incepe vineri, 3 iulie.Intrarea va fi libera, iar meciurile vor fi in fiecare zi incepand cu ora 9:30 si tinand pana la orele 18:00.

Pentru mai multe detalii va invit pe www.vrancea-trophy.ro si pe https://www.facebook.com/VranceaTrophy

 

 

Focsani Summer Bluesummer fests Festival – Pe 7 iulie, la Teatrul „Mr. Gh. Pastia” din Focsani, Rotary Varana Focsani alaturi de Rotary Club of Guelph (Canada), Directia Judeteana pentru Cultura Vrancea si Teatrul „Mr. Gh. Pastia” Focsani vor organiza prima editie a acestui eveniment, in Focsani. Chris CIGOLEA (dirijorul Guelp Symphony Orchestra), James Thompson (profesor de trompeta la Eastman School of Music), Ionut UNGUREANU, Moni-K si Razvan COJANU QUARTET si Blue Noise. Detalii despre eveniment aici: https://www.facebook.com/events/744651055645590/

 

La o luna de la ceremonia de chartare, clubul Rotaract Varana Focsani contribuie la dezvoltarea societatii vrancene prin participarea activa la organizarea evenimentelor inedite din tara si unice din zona. Va asteptam!

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

%d blogeri au apreciat: