#Provocare

Hashtag Provocare! Sau, altfel spus, cuvant definitoriu: provocare!

De ceva timp tot stau si ma analizez; cum reactionez, cum ma comport, ce decizii iau, ce factori ma influenteaza, etc. Am constatat ca obisnuiesc frecvent sa imi iau zona de confort, sa o fac mototol, iar uneori, ca sa imi fie cumva folositoare, mi-o pun sub fund, dar creandu-mi un evident disconfort.

Am ajuns sa schimb atat de mult zona asta de confort incat schimbarea a devenit constanta.

Din punctul meu de vedere, e perfect normal! Schimba apa cat de des, tine-o mereu proaspata si limpede; largeste orizonturile. Lasa-te inconjurat de alegeri si nu de decizii!

In analiza continua de care pomeneam mai sus, am observat ca ceva ma incita tare, devenind vizibil sensibil! E vorba despre ideea de #provocare, fie ea si in engleza: #challenge.

De la a duce o conversatie cu cineva cunoscut sau nu intr-un punct random, pana la a ajunge intr-un anume loc geografic sau sa realizez ceva anume, toate #provocarile mi-au dat energia si m-au ajutat sa gasesc cea mai buna cale de a ajunge acolo! Stii ce e interesant? Ca la inceput nu aveam nici cel mai mic habar de cum se va termina. In schimb, simteam #satisfactia! Da, #satisfactia pentru ca asta genereaza #provocarea! Doar este lansata si deja simti sentimentul final.

De ce am ales acest subiect? Pentru ca de multe ori ne lipseste #curajul. #Curajul de a incerca, de a pleca, de a ne detasa, de a ne depasi limitele! Practic, #curajul de a ne reconstrui pe baza structurii deja existente, deci de a ne consolida sau de a ne mari se concretizeaza prin #actiune.

Pana acum avem doua constate: #provocarea si #curajul, insa reteta nu este completa fara elementul minune care ne defineste trairea: #simtirea.

#Satisfactia de care vorbeam mai sus este concretizata prin ceea ce #simtim. Altfel spus, ceea ce ne determina sa avem #curajul de a accepta o #provocare apare din interior, de unde #simtim. Povestea poate fi dezvoltata, dar ar fi pacat ca fanteziile voastre sa nu creeze cateva idei.

Momentan o sa ma opresc aici. E un subiect larg care ma face sa deviez pe multe cai si ar deveni greoi de citit. Jos este sectiunea de comentarii, in dreapta sus puteti gasi Contact si oricand pe Facebook Dar pana atunci…

Va #provoc sa fiti #curajosi, sa #actionati si sa #simtiti ceea ce faceti! E fain ca si luat aleator oricare din hastaguri, tot e un castig!

#Bogdan

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

%d blogeri au apreciat: