Imigranti periculosi – intre mit si realitate

In ultimele saptamani vad tot felul de stiri cu imigrantii sirieni. Ba ii bat pe locuitorii Timisoarei, ba au pus stapanire pe nu stiu ce oras din Germania, samd. Insa, de fiecare data, sursele sunt siteuri fantoma care pana acum nu le-am mai vazut. Oare marile trusturi mass-media, cele cu credibilitate… si care fac treaba asta de mult timp chiar nu vor sa publice despre asta? Pai sa vedem…

  1. Daca siteurile fantoma au stiri adevarate care confirma niste evenimente contemporane si, chiar, omniprezente, atunci SUNTEM DE CACAT! De ce? Pentru ca toleram chestia asta, pentru ca marile trusturi NU vor sa promoveze asta si pentru ca guvernantii isi vad doar propriul interes. Din nou.
  2. Daca siteurile fantoma prezinta niste stiri false doar cu scopul de a defaima imaginea deja defaimata a unor cetati ce vin din Est, SUNTEM DE CACAT! De ce? Pentru ca in loc sa construim, daramam. Hai sa fim noi harnici si corecti si apoi sa vedem si de altii. Haideti sa avem argumente plauzibile cand afirmam ceva.

 

Sunt total impotriva imigrantilor. Clar ceva e in neregul cum sute de mii de imigranti au ales drumul Vestului si nu drumul firesc al Estului, adica drumul catre „ai lor” cu care impart aceasi credinta, limba, virtute, valori si bombe. Dar sunt si impotriva imbecililor care cu gandul la 2$ facuti din reclamele de pe siteuri fantoma ajung sa manipuleze mintile lenese ale celor mai multi „internauti” si cand spun lenese ma refer la faptul ca acestia nu vor sa verifice informatia in mai multe surse si sa se informeze din surse cu adevarat sigure.

Sunt satul de siteuri precum caplimpede, lovendal si altele care au facut din unii oameni cu mult timp liber niste adevarati nebuni in libertate. De ce? Pentru ca acestia EFECTIV nu mai gandesc si isi lasa mintea pe mana unor baietasi dornici de cativa $ din Google Ads. Acest sistem de reclame din informatii false ajunge din intelegerea gresita (sau aplicarea eronata) a libertatii de exprimare si din lipsa bunului simt in online, si nu numai.

 

Haideti sa dam dovada de inteligenta, haideti sa venim cu argumente solide cand sustinem ceva. Exmplu de argument solid IMPOTRIVA imigrantilor sirieni (fara informatii neveificate cum ca la Sauditi sunt langa Mecca nu stiu cate milioane de corturi cu aer conditionat):

De ce tu ca cetatean sirian, vorbitor de limba araba, de cele mai multe ori musulman, doresti sa strabati cateva tari ca sa ajungi in tari din Vestul Europei? De ce toate astea cand in jurul Siriei ai tari precum Kuweit, Qatar, Arabia Saudita, Iran, Iraq, Iordania, Turcia, etc. Mai mult, dupa ce vii, pe langa comportamentul specific culturii arabe, nu doar ca nu reusesti sa te adaptezi, dar iti impui propriul stil de viata in tara mea, sau in tara ta (cititorule!). Exemplu: Franta. A primit zeci de ani imigranti, iar acum este o tara non-EU, plina de diferente. + de unde au toti bani sa vina in Europa?

Haideti sa nu mai fim manipulati. Nu iar si nu acum.

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

%d blogeri au apreciat: