Outletformens – Louis Purple Focsani

Stii momentul ala cand traiesti intr-o zona si cunosti toate magazinele, restaurantele sau barurile si ti se pare totul banal si parca nu ai niciodata de unde sa iti iei ce iti doresti? Iar atunci cand se deschide sau apare ceva nou esti reticient si pana te hotarasti sa mergi ori se inchide ori nu mai e?

Cam asta se intampla si in municipiul Focsani, resedinta dragului nostru judet, Vrancea.

Pentru a cumpara un costum ajunsesem sa am in cap o singura varianta (in oras), dar nici aia nu ma multumea pe deplin pana cand mama mi-a spus ca a vazut o vitrina, lumini aprinse, undeva pe langa vama.

Auzisem ca urmeaza sa se deschida, dar credeam ca in alta parte si mereu verificam..

E vorba de Formens Outlet, adica magazinul Louis Purple din Focsani. Da, din Focsani, nu din Bucuesti, Iasi, Cluj-Napoca sau din alta parte. Si scriu acest review pentru ca am avut o experienta intr-adevar placuta!

Sunt unul din cei care fac frecvent recenzii pe TripAdvisor si Booking, nu ezit sa evaluez business-uri pe Facebook daca sunt sau nu multumit. Consider „sfant” marketingul direct.

Revenind, nu doar ca am gasit o colectie impresionanta de haine de o buna calitate, nu doar ca preturile mi se par de foarte mare bun simt, dar am primit ceva ce gasesti mai rar: am gasit o consiliere corecta, prietenoasa. Cand am intrat in magazin nu am fost asaltat de un vanzator, cand am cerut o opinie mi s-au oferit mai multe variante si nu s-a raportat totul la pret. Oricum am platit pentru asta. In magazin se pot gasi de la incaltaminte pana la costume, camasi, curele, sosete sau accesorii precum cravate, butoane, papioni sau batiste. Te-mbraci din cap pana-n picioare!

Magazinul e prietenos, bine organizat si luminos.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

%d blogeri au apreciat: