Dupa seminarul tehnic de la Egger…

Vineri, 27 martie 2015, la fabrica Egger de la Radauti a avut loc Seminarul tehnic: „Constructii in cadre din lemn cu placi EGGER OSB & DHF„. Alaturi de Egger s-au numarat si partenerii Knauf, Alsafix si Knauf Insulation.

 

Evenimentul a decurs snur, cap-coada, nefiind intampinate probleme organizatorice. Interesant a fost nu numai numarul ridicat al participantilor (~80), dar si interesul aratat de catre acestia fata de lemn, in general, si de solutiile prezentate in acest seminar, in special. Practic, a fost exact un seminar la care lumea nu se ingramadea sa dea navala la coffe-break-ul din spate, sau la farfuriile cu prajituri si fructe, ci intarzia momentul pauzei adresand diverse intrebari sau ridicand diferite spete.

 

M-am bucurat sa vad tineri participand la eveniment, profesori universitari (Iasi, Brasov), arhitecti si, foarte important, constructori de case din lemn. De asemenea, norocul meu a fost ca am stat intre doi specialisti, un profesor si un practician; comentariile ce se faceau in timpul evenimentului reprezinta know-how pur.

 

Angajatii Egger au fost mereu zambitori si disponibili cand un participant solicita ajutorul si, de apreciat, faptul ca acestia cunosteau limbi straine reusind, practic, sa se inteleaga cu toata lumea.

 

IMAG0172 Evenimentul a debutat cu un tur al fabricii (in imagine o pare din primul grup care a facut turul)

 

 

 

2Dupa care am mers in sala in care s-a tinut seminarul. Pe masa am avut pregatite mostre din DHF (Egger), Vidiwall si Vidiwall HI (Knauf), Fise tehnice, catalog Alsafix. Si protocol austriac.

 

 

 

 

HP RORazvan Oprescu a prezentat Home Point

 

 

 

 

1La iesirea din sala era o mica expozitie in care materialele prezentate erau puse „in opera”.

 

 

 

 

 

 

IMAG0175Iar seara s-a mancat, s-a baut si s-a dansat la Hanul Voievozilor din Horodnicul de Sus, insa seara nu s-a incheiat inainte de…

 

 

 

 

 

 

IMAG0178… un foc de tabara care nu iti dadea voie sa simti picaturile reci care te atingeau.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sincere felicitari organizatorilor, multumiri participantilor care si-au aratat interesul si imi doresc sa se organizeze cat mai multe astfel de evenimente in prezenta oamenilor frumosi!

 

eggerPS: Foarte util „pachetul” din camera, Egger!

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

%d blogeri au apreciat: