Destinatii necunoscute, dar UNICE din Romania

In acest articol vreau sa aduc la cunostinta trei locuri mai putin populare printre noi, dar care ne fac onoarea de a se afla pe teritoriul tarii noastre. Destinatii necunoscute din Romania, dar care sunt UNICE in lume. Sa ne cunoastem tara minunata pe care o avem si sa invatam sa o pretuim cu adevarat! Ordinea este una aleatoare.

 

Din mai multe scrieri, atat istorice cat si ezoterice, Romania se afla pe unele din cele mai vechi amplasamente ale omului homo-sapiens. Din aceasta zona au inceput oamenii sa migreze si sa populeze restul planetei. Acest fapt nu il incadrez in cele 3 fenomele/locuri UNICE din Romania.

miracol-piramida-bucegi

Un mare mister se asterne asupra muntilor Bucegi, a Sfinxului si a Piramidei ce se formeaza o singura data pe an, pe 28 noiembrie. Oameni din toate colturile lumii se aduna aici pentru a se vindeca, a se energiza!

 

 

Un alt loc mai putin cunoscut la si de lLacul albastrua noi din tara este Lacul Albstru, situat in judetul Maramures, langa orasul Baia Sprie, in partea de Nord. Datorita solubilizarii compusilor sulfurosi, apa are culoarea verde, uneori cu reflexe de smarald, mai multe nuante de albastru sau . Acest lac s-a format prin prabusirea unor vechi lucrari miniere si contine acid sulfuric liber, in concentratie de 7,8 miligrame la litru, iar pH-ul apei ajunge la 4. Se poate face baie in lac! Lacul isi schimba culoarea in functie de lumina, agitatia apei.

Un video cu mai multe imagini din zona:

 

As vrea sa mai amintesc in acest articol localitatea Bozioru din judetul Buzau. Aici, pe langa Complexul schCer-Buzioru1-e1370959418728iturilor rupestre in care exista dovezi ca au locuit misionari crestini la 300 de ani dupa Iisus Hristos, comuna este renumita si pentru cerul „straniu”. Zona prezinta un cer mult mai senin decat de obicei, masuratorile cercetatorilor indicat 23000 grade Kelvin pentru Bozioru, in conditiile in care un cer pentru a fi senin are 6000 grade Kelvin. Mai mult, in afara luminozitatii cerului, mai multe organizatii, guvernamentale sau neguvernamentale, au intreprins diverse studii privind activitatile paranormale, telepatice si extrasenzoriale ce se petrec aici. Prin intermediul unor astfel de activitati au fost descoperite diverse obiecte foarte vechi. Zona merita cercetata, internetul oferind mai multe dovezi ale afirmatiilor de mai sus.

 

Va urez spor la vizitat Romania!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

%d blogeri au apreciat: