Despre „Gigi” Nichita de la Iasi…

In cele ce urmeaza as vrea sa imi exprim parerea strict personala asupra „evenimentelor” petrecute cu edilul Iasului, cu maestrul Gh. „Gigi” Nichita.

Lumea a inceput sa ii sara in cap primarului in functie „de cand lumea” pentru ca „a dat” intr-un fel sau altul la o tanara domnisoara. Domnule, ce e frumos si Lui Dumnezeu ii place! Omul fiind obisnuit sa fie tratat „preferential” din cauza scaunului pe care il ocupa, si-a facut datoria de barbat si… a vanat! Este o caracteristica a barbatului sa vaneze. Inca din cele mai vechi timpuri acestia au avut aceasta indeletnicire. Este in sangele nostru, caracteristica noastra primordiala.

 

Asadar, el si-a manifestat egoul masculin: a vanat. Dar, daca ne comparam la animale, in momentul imperecherii, „mamifera” ridica sus coada si atrage masculul. Sunt convins ca distinsa noastra domnisoara, la avansurile edilului nu a plecat capul in jos rusinata incercand sa evite asta. Nu, s-a conformat, a intrat in joc. Avea putere, avea bani. Era cea care il calma pe dom’ primar. Era un fel de Monica Lewinsky a Iasului! Si atunci, domnilor, daca egoul a fost hranit, nu e normal sa se vrea si mai mult?

 

Este o problema actuala faptul ca tinerele din ziua de azi fac multe compromisuri si accepta relatii cu barbati mai invarsta nu pentru capabilitatile intelectuale ale acestora, nu pentru experienta de viata a lui sau a felului in care arata ci pentru puterea pe care le-o ofera banii. Sunt femei care CRED ca au niste standarde mult prea ridicate decat, de fapt, au. Eu, personal, cred ca mult prea multe domnisoara din jurul nostru imbraca doar costume facute din compromisuri.

 

Sunt convins de vinovatia si abuzurile primarului, sunt sigur ca realitatea este, de fapt, mult mai ampla si trista si nu este corect ca un oras respectabil, o candidata la titlul de Capitala Culturala, al doilea oras al Romaniei, sa fie impanzit de astfel de „haite” mafiote. Insa, nu trebuie sa victimizam domnisoara pentru ca ea sigur nu a fost Duminica la Biserica!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

%d blogeri au apreciat: