Cupa Streetball Varana Focsani

streetball afisRotaract Varana Focşani organizează Cupa Streetball Varana, duminică, 23 august, începând cu ora 16:00 la terenul de baschet la şcolii generale Ștefan cel Mare din Focşani. Acest proiect are două obiective, primul fiind chiar organizarea unei competiţii de streetball(baschet 3×3) la nivel de amatori pentru oraşul Focşani, iar al doilea fiind strângerea de fonduri pentru elevii de la Colegiul Naţional „Alexandru Ioan Cuza”, Focşani, ce formează echipa „IrisRobotics” şi care vor construi robotul cu care vor participa la Competiţia Naţională de Rovere Exo-RO.

La această competiţie de streetball vor participa 16 echipe formate din jucători cu vârsta cuprinsă între 13 si 55 de ani, din oraşul Focşani şi nu numai.

În cadrul acestui eveniment sportiv vor avea loc 15 meciuri a cate 20 de minute fiecare. Ordinea meciurilor fiind următoarea: optimi, sferturi, semifinale şi finala. Pe durata optimilor şi a sferturilor se vor disputa 2 meciuri simultan, la ambele panouri, urmând ca celelalte meciuri să se dispute succesiv, la un singur panou. Caştigătorii vor pleca acasă cu premii, medalii şi trofeul Streetball Varana.

În pauzele dintre meciuri vor avea loc momente artistice: dansuri, muzică, majorete, concursuri pentru spectatori şi multe alte surprize.

Pe lângă jucători, organizatori şi entertaineri, la această competiţie şi-au mai anunţat prezenţa peste 100 de persoane, împatimiţi ai baschetului sau pur şi simplu persoane care vor să vadă un spectacol sportiv.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să accesaţi pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/rotaractfocsani , de asemenea şi pagina de facebook a competiţiei: https://www.facebook.com/events/659053250861556/ ,unde veţi putea găsi regulamentul oficial cât şi alte detalii despre acest eveniment.

Rotaract Varana Focşani este un club născut ca un program al Rotary Varana Focşani, menit să implice tinerii in activităţi constructive, din care pot învăţa la fiecare pas câte ceva, ajutând în acelaşi timp societatea din care fac parte.

Persoană de contact: Alin Pascu

Nr. de telefon: 0764.482.654

e-mail: alin.pascu@rotaract.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

%d blogeri au apreciat: