Cand e mai bine sa ne schimbam?

In ultima vreme analizez, in urma interactiunilor repetate, cat de fara noima sunt unii oameni. Cum nu au nici un Dumnezeu dupa care sa se ghideze si cum isi dezvolta doar latura de „a primi” si nici nu vor sa auda de revers, „a oferi”. Ne regasim cu totii in aceasta situatie, dar facem ceva in directia asta?

Suntem vii sau ce facem? Nu avem scopul de a acumula? De ce inca sunt oameni care se opresc doar la avutia materiala? Ei chiar cred ca vor lua ceva cu ei?

Sa acumulam noi comportamente, cunostinte, sa devenim ceea ce vrem sa fim, sa ne comportam precum vrem ceilalti sa se comporte cu noi… Sau, de fapt, ce vrem? Imi este greu sa inteleg rolul celor care se rezuma strict la aspecte fizice. Cei care pun valoare pe outfit, pe estetic, dar nu pe interior, pe spiritual. Sa avem suflete frumoase caci asa va arata si corpul nostru!
Tare mi-as dori sa reusim, noi tinerii, sa ne impunem punctul de vedere si sa inlaturam militantii astia comunisti care s-au dat cu demos-ul si care nu se mai satura. Sunt increzator ca societatea civila va reusi sa castige! Dar… este societatea civila pregatita? „Antrenamentul” este direct in teren, dar important e sa fim uniti in ceea ce intreprindem.

Romania are nevoie de noi, are potential sa ajunga cea mai puternica tara din Balcani, de a se pune pe harta Europei la locul care i se cuvine. Putem face asta!

Cum? Incepand slefuirea noastra! Sa ne vedem de propriile persoane, sa impartasim dragostea si frumusetea! Sa nu ridicam nasul mai sus decat trebuie pentru ca ne va durea gatul. Sabia taie!

Ma bucur in fiecare zi de ce mi se intampla si de situatiile in care sunt pus. Realizez care este pozitia mea si imi dau seama de oamenii care nu au ce cauta unde sunt si de aceia pe care „gradele” ii schimba.

M-as bucura sa nu dam cu piciorul istoriei pe care o avem, sa ne pretuim mai mult tara si sa ne gandim mai mult la ceea ce oferim!

Fii mai bun ca ei, mai bun ca ieri!

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

%d blogeri au apreciat: