Avem nevoie de AER

De aer avem nevoie! Suntem infectati, la propriu, in fiecare zi de fel de fel de material negative. Ni se aduc in atentie tot felul de lucruri care ne afecteaza viata. De la “cea mai trista zi din an” la cel mai cel nu stiu ce rau.

In septembrie maximul de rau era EBOLA, in decembrie carnea de porc infectata, Ianuarie Parisul, Februarie Statul Islamic. Practic… nu putem avea presa fara un subiect tabu. Vietile noastre ar tinde spre normalitate daca nu am fi panicati de un rau inexistent. De la gripa vacii nebune, la aviara si porcina a fost un singur pas. Normalitatea a devenit un ideal. Insa unul doar teoretic.

De fapt, noi avem cam tot ce ne trebuie, dar am inceput sa fim atat de “altruisti” incat problemele altora devin si problemele noastre, in timp ce noi ca oameni inca ne vorbim intre noi, ne dorim raul unul altuia sau ne omoram intre noi. Sunt ironic. Suntem prea ipocriti ca sa putem progresa IMPREUNA.

Ne indepartam din ce in ce mai mult de radacini. Uitam sa ne uitam la noi. La ce avem. La ce avem nevoie, de fapt, pentru a fi cu adevarat fericiti. Stralucirea lucrurilor materiale au inceput sa ne orbeasca.

story 3 inside

DE CE avem nevoie de o prostie pentru a ne duce traiul zilnic? De ce a aparut Izabella? Pentru ca a disparut “pretenasul” Nicusor din Piata Mare? De ce ne facem idoli pe care ajungem sa ii pomenim? De ce nu ne putem personaliza vietile?

BEIBIII!! Nu stii romana sau engleza… stii germana ca te-am luat de buna din Germania ca sa te inmatriculez in Bulgaria. Suntem internationali doar. Furam in Spania ce cheltuim in Germania pentru a ne da mari in Romania dupa ce o inmatriculam in Bulgaria. Normal ca GPL ca la cate mii de kilometri am vehiculat mai sus doar nu vrei sa mergi fara statie!

Are-You-A-Robot-Or-Do-You-Think-For-Yourself

Avem atatea de invatat si de descoperit incat stau si ma intreb de multe ori: “Noi, pe ce lume traim?”. Este, de fapt, aici realitatea?

Sa invatam sa ne folosim propriile ganduri, sa ne creem propriul sistem de valori si de evaluare. Sa fim ceea ce suntem de fapt, niste individualitati. Sa ne unim in colectivitate doar pentru a avea un scop comun, nu doar un cadru comun. Sa gandim inainte sa actionam… Sunt doar niste concepte teoretice pe care daca le-am aplica am putea zbura. Atat noi cat si porcii!

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

%d blogeri au apreciat: