Astazi Tu Daruiesti – editia a III-a

Proiectul Astazi Tu Daruiesti organizat de Clubul Rotaract Focsani Varana a ajuns la editia a III-a! De 3 ani, in luna Decembrie, chiar inainte de Craciun, alaturi de multi voluntari minunati (multi inseamna 45 in primul an, 50 in cel de-al doilea si 60 in al treilea), cu sprijinul supermarketurilor PACO, dar mai ales cu bunavointa tuturor celor care doneaza, colectam produse alimentare (in special neperisabile) pentru familiile mai putin norocoase din judetul Vrancea.

In acest mod am reusit sa strangem in primul an aproximativ 5000kg de produse, iar in cel de-al doilea aproximativ 3000kg. Aceste produse au ajuns la peste 50 de familii in fiecare an, ideea noastra fiind de a oferi catre alte familii, in fiecare an, produsele colectate.

Odata cu acest proiect am realizat un lucru:

Clubul Rotaract Focsani Varana nu doar ca organizeaza o campanie de colectare de produse neperisabile pe care ulterior le doneaza, dar sustine in acelasi timp consumul de produse romanesti, sloganul partenerului PACO fiind „Cumpara Romaneste!”. Mai mult, prin intermediul acestui proiect, voluntarii care ne ajuta (tineri cu varsta cuprinsa intre 14 si 18 ani) au ocazia de a-si dezvolta noi abilitati, de a se cunoaste intre ei si de a interactiona cu membrii Rotary si Rotaract din Focsani, creand astfel noi legaturi.

Ma bucur ca am fost sustinuti in acest proiect atat de oameni cat si de firme, iar pe aceasta cale vreau sa multumesc tuturor celor ce fac posibil acest eveniment an de an!

Asadar, de Vineri pana Duminica, de pe 15 pana pe 17 decembrie 2017, de la ora 9:00 pana la 21:00, in supermarketurile PACO din zona Gara, Bahne, Sud si 2 Stejari, veti gasi voluntarii Astazi Tu Daruiesti care va vor putea oferi mai multe informatii despre acest proiect!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

%d blogeri au apreciat: